Romana - Español

   romana   esp

VISITA

United States 72.9% United States
Spain 20.0% Spain
Romania 2.5% Romania
France 0.8% France
Brazil 0.6% Brazil
Canada 0.5% Canada
Italy 0.5% Italy
United Kingdom 0.4% United Kingdom
Germany 0.4% Germany
Russian Federation 0.3% Russian Federation
Total:   87  Countries

035220

Today: 3
Yesterday: 8
This Week: 3
This Month: 237
Last Month: 182

Misiune pe undele radio in Episcopia Spaniei si Portugaliei

Misiune pe undele radio in Episcopia Spaniei si Portugaliei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Dr. Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei, în cadrul emisiunii Orizonturi Românești difuzată de radio Tentación – Madrid, este inclusă o rubrică intitulată În Lumina Ortodoxiei, informează episcopiaspanieiportugaliei.es


Realizatorul emisiunii, domnul inginer, ziarist Cornel Drinovan, îl are ca și colaborator permanent pe părintele Cristian Deac, care prezintă rubrica religioasă. În cadrul acesteia au fost făcute cunoscute publicului larg, programele curente  ale Patriarhiei Române, cum ar fi Hristos Împărtășit copiilor sau proiectul Catedrala Mântuirii Neamului și în mod special activitatea, misiunea Bisericii Ortodoxe în diaspora.


Au fost mediatizate până acum proiectul Catedralei Românilor din Madrid, agenda ierarhului, cuvânt la Pericopa Evangelică de duminică, în ediția de anul trecut (2013),  iar în anul acesta prezentăm frumoasele comunități parohiale care sunt  în Comunitatea de  Madrid, cu toate  bucuriile și încercările pastorației din diaspora, unde preoții și credincioșii fac front comun în menținerea indentității românești și a credinței ortodoxe pe meleaguri îndepărtate.


Preoții invitați în emisiune, personalități din mediul spaniol care cunosc  frumusețea ortodoxiei românești, sau tinerii Nepsis – Spania, sunt parte a acestei rubrici.


Emisiunea poate fi ascultată în fiecare miercuri, de la ora 2.00, la Radio Tentación – Madrid, pe frecvența 91,4 FM sau pe internet.

sursa: basilica.ro

vezi articolul original